Tiedote 12.12.2017: SUTin keskustelufoorumi suljetaan ja poistetaan 1.1.2018. Foorumin käyttö on viime vuosina hiipunut vähäiseksi keskustelun siirryttyä Facebookiin.
SUTin hallitus on todennut, että aika on ajanut vanhan keskustelufoorumin ohi. Suomen Ufotutkijat ry:n jäsenille suosittelemme jatkossa Facebook -ryhmää:
https://www.facebook.com/groups/21919348286/, jonne toivomme aktiivista keskustelua.Tänään on 12 Joulu 2017, 23:49

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 34 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 07 Loka 2017, 14:40 
Poissa

Liittynyt: 03 Marras 2016, 21:40
Viestit: 149
Uskomukset muukalaisten (ET) olemassaolosta ovat motivoituneita osittain merkityksen tarpeella. Tämä motiivi auttaa selittämään uskonnon ja ET-uskomusten käänteistä suhdetta. Tutkimustieto kertoo että motiivi tai tarve löytää merkitystä elämässä lisää uskomuksia muukalaisten olemassaolosta ja että alhainen uskonnollisuus liittyy suurempaan ET uskoon.

http://www.psypost.org/2017/04/study-fi ... tion-48675


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 08 Loka 2017, 06:30 
Poissa
Erityisen ansioitunut vakiokeskustelija

Liittynyt: 17 Maalis 2009, 10:58
Viestit: 3400
Yliopistotutkimukset on yleensä johonkin pyrkimistä ja monesti liian kapeakatseisia jolloin voidan heittää lapsi pesuveden mukana. Myös tarkoitushakuista suurien väkijoukkojen ajattelun muokkausta poliittisesti sekä pyrkimys saada väkijoukot uneen, tämä taas on vallassaolevien etu.

Ensinnäkin monissa Afrikan maissa ei ollut ufokokemuksia käytännössä ollenkaan, vaan kokemukset kuvattiin kuolleiden isien henkinä, eli nyt tuolta tutkimukselta meni jo pohja. Mutta jatketaan.

Nyt kun ollaan ufo sivustolla, täytyy hiukan puuttua tähän yliopistotutkijan, tutkijoiden näkemykseen uskomuksista ufoihin, uskomuksethan tarkoittaa ettei ne ole välttämättä mitään konkretiaa. Hessdalenissa tutkittiin valoja satojen tiedemiesten toimesta, osa paikallisista on nähnyt nämä valot myös ufoina jolloin voisi Gurdjieffin tietoa käyttäen todeta että äly pukeutuu henkilön vastaanottamaan mielen kuvaan, eli tämän konkreettisuus "pellistä" jää harvojen hyvien valokuvien varaan maailmalta, kuitenkin tutkimuksen lopussa ilmoitettiin että nämä valot, enempi onkin kyse energiasta mikä käyttyi älykkäästi. Kyse olisikin älystä, sama ilmiö löytyy peltokuvioista, oli ne sitten ihmisen tai älyn tekemiä tai molempien, kaikkihan on yhtä jollain tasolla.

Mielenkiintoista on se että nämä valopallot ja vastaavat on selvästi kiinnostuneita "henkisistä ihmisistä", henkisyys tässä tarkoittaa että he eivät ole unessa, ovat tällöin vastaanottavia sanotaanko kentälle, on olemassa useita kenttäteorioita, osan yltäessä henkisyyden tasolle, esim Matti Pitkäsen kvanttitasolla oleva teoria ja harva tiedemies enään kieltää kenttien olemassaoloa. Näitä valopalloja on myös kuvattu, ne ei ole siis tyhjää. Eli onko uskonnoissa kerrotut kohtaamiset Jumalan kanssa sama äly ja tämä äly on uskonnon takana tuossa kentässä, tällöin uskontokaan ei olisi pelkkä uskomus, vaan korkeamman älyn tuotetta, johon tosin on sekoittunut paljon matalempaa värinää, eli ihmistä, egon tarpeita esim. vallan pönkittämistä kansaan auktoriteeteiltä, voisikin kysyä, onko vallan tarve häiriintymisen merkki? taas monet uskonnon korkeat toteamukset on hyvin korkeaa älykkyyttä. Tästä löytyy myös yksi uskonnon merkityksen laskun syy, ihmiset näkevät uskontoon lisätyn auktoriteetin olevan vain ihmisestä lähtöisin ja taas heitetään lapsi pesuveden mukana.

Itselläni mielenkiinto ufoihin ja paranormaaleihin kokemuksiin heräsi niiden kokemisen myötä, ei ainakaan merkityksen etsimisestä, osalla tosin voi olla merkityksen etsimisestä, mutta voiko sitä yleistää? Jos alkaisin ateistiksi, se olisi lokeroitumista ja samalla jo olet unessa, voiko sellaista kieltää mitä ei näe, emmehän näe sähköäkään eikä sitä ole kyetty vieläkään selvittämään, kuitenkin monet seikat osoittaa kentän olemassaolon monien viime vuosikymmenien älykkäiden tutkijoiden toimesta tieteellisesti, tosin tämä on jo tiedetty vuosituhansia, mutta tämä aika vaatii tieteellisen tutkimuksen kaikkeen vaikkei tiede yllä monienkaan paranormaalien ilmiöiden tasolle ja silti poltergeistiä kuvataan. Ongelma tämän ajan uskonnon näivettymiselle onkin tieteessä joka ei kykene tutkimaan suoraan materiallisilla mittalaitteilla energiaa jota ei nähdä eikä voi mitata siis mittalaitteilla, se voidaan kuitenkin kokea välillisesti, näinhän on myös pimeän energian suhteen, silti tiede hyväksyy sen olemassaolon mukisematta vastaan, muuten moni teoria kaatuisi, taas uskonnosta on monelle tullut uskomus, mutta nämä väittäjät ovat enempi tai vähempi unessa, pimeä energia hyväksytään mittaamattomana mutta uskonto on ohi mittalaitteiden ja jää uskomukseksi, kaksinaismoraalia.
Ilman uskontoa tai uskomuksien herättämänä ihminen on unessa, mikä parasta vallanpitäjille.


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 08 Loka 2017, 09:36 
Poissa
Erityisen ansioitunut vakiokeskustelija
Avatar

Liittynyt: 03 Syys 2006, 21:30
Viestit: 7595
Paikkakunta: Kolmas kivi auringosta
Omien kokemusten kautta minullakin kiinnostus heräsi "piiloluonnollista kohtaan..Emme radioaaltojakaan näe mutta radioasema kuuluu tietyllä taajuudella.

_________________
Green Sun - The first birth


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 08 Loka 2017, 15:03 
Poissa

Liittynyt: 03 Marras 2016, 21:40
Viestit: 149
Merkityksen luomisen näkökulmasta katsoen muukalaisasian voisi jakaa kahteen ryhmään. Ensimmäiseen kuuluisivat omat suorat kokemukset ja luotettavat raportit toisten suorista kokemuksista ufoista ja muukalaisista. Toiseen kuuluisivat tulkinnat, perustelemattomat päätelmät, uskomukset, todistamattomat väitteet ja muu sellainen. Merkityksien luominen ja etsiminen on eräs prosessi jota me ihmiset käytämme tämän toisen ryhmän sisällön prosessoimiseen. Hyvin harva ihminen kestää elää merkityksettömien tapahtumien ja merkityksettömän elämän kera.

Tämän yliopistotutkimuksen tekijöiden mainitsema merkitysvaje on todellinen vaikutin meidän ihmisten elämässä, mahdollisesti muidenkin asioiden suhteen kuin vain uskonnolliset tai ufokäsitykset.


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 08 Loka 2017, 15:35 
Poissa
Moderaattori

Liittynyt: 10 Tammi 2009, 14:51
Viestit: 2863
Ihan mielenkiintoista keskustelua.

itse kuulun
hinfo kirjoitti:
Ensimmäiseen kuuluisivat omat suorat kokemukset ja luotettavat raportit toisten suorista kokemuksista ufoista ja muukalaisista.
porukkaan.
Tuo aikoinaan ajoi kiinnostumaan aiheesta.Se selvä ristiriita,että ufoja kielletään olemasta,mutta silti maailma on pullollaan vakuuttavia kokemuksia.Plus se,että tunnen joitakin näitä ilmiöitä havainneita ihmisiä.
Tällä hetkellä mua ei kyllä taas (tämä tai mikään muukaan) aihe kiinnosta juuri nimeksikään.Ja koska elämäntilanteeni on mikä on,niin näen näin jälkeenpäin ufoaiheella olleen myös merkityksellisyyden tekijänä rooli elämässäni.Sanotaanko,että haluaisin saada vaikka sen merkityksellisyyden takaisin,ellei aihe itsessään sitten niin tiedollisesti kiinnostaisikaan.aika näyttää.

Oma elämänihän on ollut ihmeitä täynnä,olen vuosikausia kokenut vahvaa johdatusta,intuitio on ollut vahvasti läsnä.ja edelleen saan KÄYTÄNNÖN ASIOISSA(siis aivan konkreettisissa arkipäivän materiaalisissa asioissa) johdateltua apua.Esim nykyisen asunnon löytäminen oli aivan aito IHME ja tapahtui niin monen käänteen ja etiäisen kautta,että pidän sitä aitona IHMEENÄ.Mutta tuota intuitiota/johdatusta ei tapahdu kuin tosiaan käytännön materiaalisissa asioissa ja ne taas eivät ole minulle kuin toissijaisia,välinearvollisia.Haluaisin intuitiotani takaisin myös henkiselle puolelle ja entisen elämänilon takaisin saamiseen.Ihmeen kokeminen konkreettisissakin asiossa antaa elämälle sisältöä hetkellisesti,mutta ei kokonaisvaltaisesti.
Mutta ufojen ihmeestä itsellä ei ole kokemusta.

_________________
-pidetään homma siistinä.Jokainen perusteltu sana tekee maailmasta vähän paremman paikan.


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 10 Loka 2017, 11:16 
Poissa
Avatar

Liittynyt: 06 Maalis 2017, 21:43
Viestit: 25
Meillä on vähän kapea käsitys vielä kaikesta, ei kannattaisi ehkä erotella uskontoa ja ”avaruusolentoja” toisistaan niin tarkkaan. Sillä ne jotkut avaruusolennot ovat istuttaneet ne uskonnot tänne alunperin, niitä on vain moneen kertaan muokattu ja omaksuttu toisenlaisina versioina. Oikeastaan kaikki uskonnot voisi kai niputtaa samaan kategoriaan kosminen rakkaus?

Sillä sellaista siellä ”taivaassa” on (vaikka en olekaan koskaan aiemmin ollut "taivas/kristinuskovainen", olen muuttanut hieman mieltäni kokemusten myötä). Sinne palaamme alkulähteeseen henkenä.
Tämä keho on vain tämänhetkinen kulkuväline, jollekin sattui Lada ja jollekin Mercedes mutta sillä ei ole väliä lopputuloksen kannalta. Saati että sitä kannattaisi edes laittaa merkille mitenkään eroavaisuuksiamme, sillä emme lopulta eroa mitenkään.

Nämä kyseiset ”avaruusolennot” ovat esimerkiksi niitä joita olemme kuvanneet maalauksissa enkeleiksi siivillä, muuten eivät ihmiset osanneet ymmärtää sitä ilmassa ja maassa oleilemista samaan aikaan silloin. Koska he ovat ”isiämme” eli ovat meidät tänne luoneet, olemme myös ”enkeleitä”.
Kaikki sujuu yhteistyöllä ja meillä on lukematon määrä näkymättömiä auttajia muitakin kuin jos ajateltaisiin vain jotain Ukko Ylijumalaa tai enkeleitä tai avaruusolentoja. Eli jos henkimaailmasta joku haluaa tuoda viestiä, se tuodaan yhteistyössä sen verran kuin on sallittu sekaantua ihmisten elämään. Meillä on silmiä ja aivoja tuhansia, siitä intuitio.

Jos ihmiset kaipaavat jonkinlaista pelastajaa johon nojata, ehkä silloin laitetaan liian paljon odotuksia asioille ja hurahdetaan liikaa.

Omat näkemykseni perustuu viesteihini, jokaisella on oma näkemyksensä kunnes lopulta osutaan olemaan samaa mieltä, mikä se sitten onkaan. Käytän lainausmerkkejä koska sanoihin liittyy niin paljon stereotypioita. ”Enkelit” eivät tosiaan ole mielestäni siivekkäitä olentoja, ”Jumala/Luoja” ei ole yksi tietty henkilö, ”avaruusolennot” eivät ole aina tietyn näköisiä kummallisia otuksia vaan myös henkiä. (Pieniä harmaita Grey -tyyppejä pidän useimmiten negatiivisten rotujen luomina orja-robotteina lähinnä, ehkä olen väärässä.)


Omasta viestistäni (24.2.2016) esimerkki lainaus: ”Emme ole aina valitsemamme olennon hahmossa vaan myös henkiä tai ihmisiä. Sinä näet meidät vaikka lintuhahmona, toisena sellaisena olentona jotka kävelevät kanssasi tai ovat sylissäsi (kissa). Voit nähdä meidät minä tahansa muuna olentona koska emme tarvitse muotoa välttämättä jos emme keskustele jonkin toisen olennon kanssa joka ei meitä näe. Näet sen vielä miten saamme muodon ja tulemme sinua tervehtimään kun aikasi on täynnä. Sinä näet meidät ehkä sellaisena olentona joka on sylissäsi mutta ei tervehdi sinua samalla tavalla kuin hän tekee sinulle. Voit olla huoleti se ei ole sinulle vaarallista että puhut sille olennolle kuin puhuisit toiselle ihmiselle, se olemme me täältä kotoa ja me toivotamme sinut tervetulleeksi tänne takaisin kun aikasi on täynnä.”


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 10 Loka 2017, 13:25 
Poissa
Erityisen ansioitunut vakiokeskustelija
Avatar

Liittynyt: 03 Syys 2006, 21:30
Viestit: 7595
Paikkakunta: Kolmas kivi auringosta
Hyvin kirjoitit. Harmaat pääsääntöisesti negatiivisia mutta tässäkin poikkeuksia löytyy, kuten reptiilienkin kohdalla. Olisiko näin että kun katsoo enkelin auraa, Voi saada kuvan siivekkäästä olennosta.

_________________
Green Sun - The first birth


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 10 Loka 2017, 17:52 
Poissa
Moderaattori

Liittynyt: 10 Tammi 2009, 14:51
Viestit: 2863
En tiedä kirjoittiko RiderInTheRain "hyvin",koska asiasisällöstä en voi olla varma.

Mutta kauniisti RITR kirjoitti;

RiderInTheRain kirjoitti:
Sillä sellaista siellä ”taivaassa” on (vaikka en olekaan koskaan aiemmin ollut "taivas/kristinuskovainen", olen muuttanut hieman mieltäni kokemusten myötä). Sinne palaamme alkulähteeseen henkenä.
Tämä keho on vain tämänhetkinen kulkuväline, jollekin sattui Lada ja jollekin Mercedes mutta sillä ei ole väliä lopputuloksen kannalta. Saati että sitä kannattaisi edes laittaa merkille mitenkään eroavaisuuksiamme, sillä emme lopulta eroa mitenkään.

_________________
-pidetään homma siistinä.Jokainen perusteltu sana tekee maailmasta vähän paremman paikan.


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 10 Loka 2017, 18:47 
Poissa
Erityisen ansioitunut vakiokeskustelija
Avatar

Liittynyt: 03 Syys 2006, 21:30
Viestit: 7595
Paikkakunta: Kolmas kivi auringosta
Eikö johdatus kerro että hyvin kirjoitti :D

_________________
Green Sun - The first birth


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 11 Loka 2017, 12:12 
Poissa

Liittynyt: 03 Marras 2016, 21:40
Viestit: 149
Linkittämäni tutkimuksen tekijähän on sitä mieltä että ufoihin ja muukalaisiin kohdistuvat uskomukset eivät riitä täyttämään ateistisen ihmisen mahdollisesti kokemaa merkitysvajetta. Lainaan alkupostin linkitettyä artikkelia:

Religion has a number of advantages over more fringe beliefs. For one, religion typically involves a social network, fellowship with others. And research shows that social bonds are a major source of meaning in life. Churches also provide a number of community services that connect people to broader meaning-providing cultural system. Further, religious beliefs provide personal structure or a code to live by, which can be meaning-affirming. And religion often creates a sense of continuity, that you are connected through time to a tradition that existed long before you and will endure long after you are gone. This type of continuity can provide a sense of enduring meaning, that though you are but a transient creature, part of you lives on through this broader and less fragile group identity. This helps explain why people are sometimes willing to make great personal sacrifices and even put themselves at risk to protect the institutions and identities that provide meaning beyond the mortal self.

On olemassa varsin monia erilaisia käsityksiä siitä mikä antaa merkityksen elämälle. Uskonto on mielestäni vain yksi mahdollisuuksista, on muitakin:

The most common definitions of meaning in life involves three components. First, Reker and Wong defined personal meaning as the "cognizance of order, coherence and purpose in one's existence, the pursuit and attainment of worthwhile goals, and an accompanying sense of fulfillment" Recently, Martela and Steger have defined meaning as coherence, purpose, and significance. In contrast, Wong has proposed a four-component solution to the question of meaning in life. The four components are purpose, understanding, responsibility, and enjoyment (PURE):

+ You need to choose a worthy purpose or a significant life goal.
+ You need to have sufficient understanding of who you are, what life demands of you, and how you can play a significant role in life.
+ You and you alone are responsible for deciding what kind of life you want to live, and what constitutes a significant and worthwhile life goal.
+ You will enjoy a deep sense of significance and satisfaction only when you have exercised your responsibility for self-determination and actively pursue a worthy life goal.

Thus, a sense of significance permeates every dimension of meaning, rather than stands as a separate factor.

Although most psychology researchers consider meaning in life as a subjective feeling or judgment, most philosophers propose that there are also objective, concrete criteria for what constitutes meaning in life. Wong has proposed that whether life is meaningful depends not only on subjective feelings but, more importantly, on whether a person's goal striving and life as a whole is meaningful according to some objective normative standard.


https://en.wikipedia.org/wiki/Meaning_of_life


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 11 Loka 2017, 15:16 
Poissa
Moderaattori

Liittynyt: 10 Tammi 2009, 14:51
Viestit: 2863
Andromeda kirjoitti:
Eikö johdatus kerro että hyvin kirjoitti :D


-ei.

Mun johdatus sanoo,että kaikessa missä kuvataan jotain eksaktin tarkasti ja varmuudella totuudeksi,on jotain mätää.

Ottamatta mitään pois RITR:n kauniisti kirjoittaman tekstin arvosta.

EDIT:totuus on enemmän tai vähemmän päätös(tai näkökulma)kuin objektiivinen.Ja tuon ajatuksen pohjalta voi tietenkin käyttää ilmaisua "oma totuus".Mut se on jo ihan eri keskustelu se...

_________________
-pidetään homma siistinä.Jokainen perusteltu sana tekee maailmasta vähän paremman paikan.


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 11 Loka 2017, 15:46 
Poissa
Erityisen ansioitunut vakiokeskustelija
Avatar

Liittynyt: 03 Syys 2006, 21:30
Viestit: 7595
Paikkakunta: Kolmas kivi auringosta
Jos nyt oikein ymmärsin RT:n kirjoituksen, niin sanonta: Vuoren huipulta näkee enemmän tai paremmin kuin sen juurelta. Tuo "totuus" on siis ts.sen mukainen itse kullakin.

_________________
Green Sun - The first birth


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 12 Loka 2017, 07:59 
Poissa
Erityisen ansioitunut vakiokeskustelija

Liittynyt: 17 Maalis 2009, 10:58
Viestit: 3400
Andromeda kirjoitti:
Jos nyt oikein ymmärsin RT:n kirjoituksen, niin sanonta: Vuoren huipulta näkee enemmän tai paremmin kuin sen juurelta. Tuo "totuus" on siis ts.sen mukainen itse kullakin.


Näin on. J.G.Bennett, oli muuten Englannin tiedustelupäällikkö 1900-luvun alussa, ennen kuin perehtyi ihmiseen, mielenkiintoinen muutos häneltä. Hän tutki syvästi menevästi ihmisen juuri näitä puolia ja päätyi lopulta siihen, että elämän energiaa virtaa kaikkiin luotuihin kasveista ihmisiin, tämä tieto on 60-luvulta julkaistuna, eli ei ota huomioon vielä tätä ihmeellistä aikaa joka alkoi 2012, minkä kuuluisa kentästä tietoa hankkiva Edgar Gayce mainitsi, eli tuo energia joka virtaa on muuttunut vielä nyt.

Miten tuo ihmeellisen ajan alkamisen 2012 muutos vaikuttaa. Idea Bennetillä on tässä että sama kosminen energia virtaa kaiken läpi, mutta kukin hyödyntää siitä kykenevänsä osan. Jos ihmisellä on kovasti minä esteenä, voisi olla ettei vaikuta henkisemmästi mitenkään, mutta voisi aiheuttaa taas tyhjyyttä materiallisten arvojen jäädessä vähemmälle, kerrron kohta syyn tälle, taas heränneemmät, heihin se vaikuttaisi enempi yhä henkistäen, mutta tämän muutoksen syyn selvitttämiseksi on palattava ilmestyskirjan ennustuksiin.
Vaikka monikaan ei uskokkaan näköjään raamatun ennustuksiin puskureidensa takia, eli kielletään ikävät varoitukset, joka on normaalia, niin raamatun ennustus, että toiset nostetaan ja toiset lasketaan sopii kyllä täydellisesti tähän tulevaan aikaan joka on jo alkanut. Tämä tarkoitaisi jatkossakin että talous tulee takkuamaan ja ne jotka elää materian hetkellisesti tuomasta ilosta, eivät voisi esim. työttömyyden takia voida enään hyvin materian nautintojen vähetessä jopa nollaan, kaiken rahan mennessä perustarpeisiin. Jotka taas olisivat heränneempiä, aika toisi paremman juuri raamatullisesta, eli uskonnollisesta, new age, miksei ufoistakin tai paranormaaleista kokemuksista tuomaa inspiraatiota mitä uusi voimakkaampi kosminen energia soisi heille enempi, juuri tämä uusi energia on syynä muutokseen, taloustieteilijä sanoisi ettei ole, näyttää kuitenkin siltä että kiinnostus kasvaa henkisempiin arvoihin, eli se on sittenkin syynä, inspiroivat ihmiset on ehkä suurin tekijä talouden kasvun pyörissä, jos heidän energiansa muuttuu henkisemmäksi, inspiroivat ovat vastaanottavia, muuttuu talouskin heille merkitykseltään vähemmäksi.

Maailman kuuluisin talousennustaja, ennustaa nyt pienen talouden nousun piikin marraskuulle, sen jälkeen alkavan monen vuoden laskukauden, tämä on luonnollista talouden vaihtelun sykliä, päällä on vielä entinenkin talouden tuoma työttömyys. Kyllä nykyinen kehitys viittaa siihen että nämä vanhat ennustukset on oikeassa, kyse on siitä kuka ne pystyy tulkitsemaan oikein. (Ufoihin tempaus on aika kaukaa haettu, jos nyt mainitakseni, mihin minulla on vähiten yhdistäviä tekijöitä.)

Nimittäin näkijän kyky ymmärtää 2000 vuotta eteenpäin on hyvin kyseenalainen ja sen takia tulkinta menee yhä vaikeammaksi mitä enempi aikaa, eli kyllä Notradamuskin on kokenut tätä aikaa, tulkinta taas voi olla väärä, jos hän näkee sotaelokuvaa, eikä tiedä tai ymmärrä sen olevan vain kuvitelmaa, taas Histerin näkeminen rautahäkissä, kuvaa hyvin 30-luvun umpimersua ja voi hyvinkin olla ihan oikeaa näkyä.

Sitten tuo Andron kuvailema vuoren päällä olo, sama energia virtaa myös kasveihin ja ne elävät sen turvin, Girlian kameran kenttäkuvat ja sen kentän reakointi kosmiseen virtaan, tavallinen ihminen kokee tuon energian enempi elämänä ja taas heränneempi pääsee samalla energialla näkemään sen toisen puolen, eli silmä avautuu henkisempään ja juuri heihin tämä kohoava kosminen virtaus vaikuttaa ja heidän kautta tulevaan maailmaan.


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 13 Loka 2017, 18:57 
Poissa

Liittynyt: 03 Marras 2016, 21:40
Viestit: 149
Uskonnollisessa yhteydessä pappi on välittäjä ja tulkki ihmisen ja kirkon välillä. Ufo/muukalaisyhteydessä linee sitten meedio eli kanavoija välittäjä ja tulkki ihmisen ja avaruuden olentojen välillä. Eräs papin tehtävistä on pitää usko kirkon huomassa ja sen luomassa uomassa, so pitäytyä eräänlaisessa uskon standardissa. Mutta entä muukalaisten kanavoijat, joko on muodostunut ufo/muukalaisuskomusten ja kanavoitujen viestien sisällön standardi?


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 13 Loka 2017, 21:27 
Poissa
Erityisen ansioitunut vakiokeskustelija
Avatar

Liittynyt: 03 Syys 2006, 21:30
Viestit: 7595
Paikkakunta: Kolmas kivi auringosta
hinfo kirjoitti:
Uskonnollisessa yhteydessä pappi on välittäjä ja tulkki ihmisen ja kirkon välillä. Ufo/muukalaisyhteydessä linee sitten meedio eli kanavoija välittäjä ja tulkki ihmisen ja avaruuden olentojen välillä. Eräs papin tehtävistä on pitää usko kirkon huomassa ja sen luomassa uomassa, so pitäytyä eräänlaisessa uskon standardissa. Mutta entä muukalaisten kanavoijat, joko on muodostunut ufo/muukalaisuskomusten ja kanavoitujen viestien sisällön standardi?

Meedio on pääsääntöisesti yhteyksissä "seurakuntaa vaihtaneisiin" sieluihin. Kontaktihenkilö taas on pääsääntöisesti yhteyksissä ET olentoihin.

_________________
Green Sun - The first birth


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 34 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com