Tiedote 12.12.2017: SUTin keskustelufoorumi suljetaan ja poistetaan 1.1.2018. Foorumin käyttö on viime vuosina hiipunut vähäiseksi keskustelun siirryttyä Facebookiin.
SUTin hallitus on todennut, että aika on ajanut vanhan keskustelufoorumin ohi. Suomen Ufotutkijat ry:n jäsenille suosittelemme jatkossa Facebook -ryhmää:
https://www.facebook.com/groups/21919348286/, jonne toivomme aktiivista keskustelua.Tänään on 14 Joulu 2017, 02:15

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 52 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 09 Joulu 2014, 19:21 
Poissa
Moderaattori

Liittynyt: 10 Tammi 2009, 14:51
Viestit: 2863
jeremia kirjoitti:
. Luuleetteko ufo'jen käyttävän englantilaiskeskeistä karttakkoordinastoa, kymmenjärjestelmää tai mitään muuta meidän käyttämää numerojärjestelmää, siis EI MITÄÄN YHTEISTÄ numerojärjestelmää.


-joo,nuo itsekeskeiset imperialistipirut,englantilaiset,kuvittelevat jopa ufojen käyttävän heidän järjestelmiään :|
Tämä on ihan aiheellinen,hivenen huvittava kysymys-miksi mikään muistuttaisi millään tavalla inhimmillistä välineistöä tai sovellusta jos sen kehittäjä ja käyttäjä tulee kenties valovuosien päästä?
Mutta tietysti voi aina kysyä,että JOS "he" ovat teknisessä ja henkisessä kehityksessään niin pitkällä kuin usein väitetään,niin eikö heillä periaatteesa olisi mahdollisuus omaksua inhmillisiä mittajärjestelmiä tai kartta-ratkaisuja aina kun tulevat liikuskelemaan tänne ihmisten vaikutuspiiriin?
En väitä että noin on,mutta heitän vain ajatuksena,että miksi he eivät kykenisi tuohon,jos kerran ovat monessa muussakin asiassa nii edistyksellisiä.

jeremia kirjoitti:
Kun ufo-havaintoihin liitetään jotain "telepaattisia" yhteyksiä pudottaa se havainnon arvoa. Siinä on jotain itsestään lisättyä, tapahtumaan kuulumatonta.
Onko telepatia binäärikoodattua ??


-tästä samaa ja eri mieltä.Eri mieltä siinä suhteessa,että dopermanni on monessa eri yhteydessä melko vakuuttavastikin argumentoinut näiden tietoisuusyhteyksien esiintymisestä ufotapauksien yhteydessä.
En välttämättä ole samaa mieltä joka asiasta dopermannin kanssa,mutta sanon vaan että vakuuttavasti hän on eri väitteitään perustellut.

Ja jeremian kanssa olen samaa mieltä tuosta siksi,että minäkatson tapahtuman nimeltä "ufo-havainto" olevan satunnainen kohtaaminen,joka havaitaan enemmän tai vähemmän etäältä,kohtaamisen kestoaikaan ei voi vaikuttaa.Eikä kohtaamisella ole mitään "tarkoitusta" sanan varsinaisessa mielessä eikä siihen minun mielestä pitäisi lähtökohtaisesti liittää "henkisiä" ominaisuuksia tai nähdä tuossa oudossa,nopeassa ja erikoisessa tapahtumassa mitään suunnitelmallisuutta.Onpahan vain outo sattuma kokijan mullistuvassa elämässä,vähän kuin karhuun törmääminen metsässä tai vastaava.
Ja myös minun mielestä telepatia-kokemuksien ym lisääminen ufokokemukseen antaa vaikutelman "tarinaan lisätystä" elementistä.Tosin sehän voi olla tahatonta,koska kyllähän ufohavainto voi olla kokijalleen elämänsä suurin tapahtuma,joka mullistaa elämän uskonnollisen kokemuksen voimalla kenties hetkessä.Siinä tilanteessa on mahdollista kokea "telepaattisia yhteyksiä" tms aivan kuten varmaan metsässä karhua silmästä silmään tuijottaessaankin.

_________________
-pidetään homma siistinä.Jokainen perusteltu sana tekee maailmasta vähän paremman paikan.


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 29 Joulu 2014, 10:04 
Poissa
Erityisen ansioitunut vakiokeskustelija

Liittynyt: 17 Maalis 2009, 10:58
Viestit: 3401
Ensinnäkin ovat edellä kehityksessä kaikkien havaintojen perusteella (olivat sitten telepaattisia tai materiaalisia yhteyksiä, tai sekoituksia.
Tila kohtaamisessa monesti niin ettei muut koe, vaikka yksi tai useampi kokee. (tällöin telepaattinen, voi olla myös materiallista sekoitusta).
Bentwatersin tapauksessa taas ilmeisesti lähes kaikki kokeneet tapauksen ja tutkahavaintoja. (lähellä saivat telepaattista viestiä).
Ufoja euroopan yllä ohjelmassa lentäjä, ym henkilökuntaa havaitsee ufon Pariisin yllä, myös tutkahavainto, alus katoaa häipyen kokonaan silminnähden ja sama tapahtuu tutkassa, pitikö "alus" saman etäisyyden lentokoneeseen?, jolloin se ei voi olla sääpallo joka räjähtää, kuitenkin lentokoneyhtiön kunnioitettu tutkija, ym. skeptisemmät ovat lähes varmoja sääpallosta hymyilevin ilmein.
Kaukohavainnoissa harvoin telepatiaa.
Lähihavainnossa kyse on enemmänkin hypnoottisesta telepatiasta. Bentwatersin tapauksessa on selvästi kyse myös materiallisesta, tutkahavainnon varmistamasta tapauksesta. Sekahavainto.

Telepatia, jos ovat todellisia jollain energian tasolla, kuten ovat, niin kehitys menee telepatiaan myöhemmin kaikilla ihmisillä jollei tule isoja takapakkeja kehityksessä, nykyinen taantuma jopa parantaa kehitystä, joten se ei ole ollenkaan riippuvainen taloudellisesta tilanteesta niin paljon kuin luulisi, nykyisin taas ihmisiä on eri tasolla, harppaus telepaattisten yhteyksien kokemiselle on isoin harppaus kehityskaaressa, kuitenkin kaikki voivat jo nyt kokea sattumanvaraisesti tai lähes jatkuvasti telepatiaa ollen 4 tasolla. Isoin harppaus on välillä 4-5, se vaatii koko opitun automaattisten toimintojen romuttamisen, egon rajojen poistamisen, jne, tämän jälkeen vasta takempana oleva tietoisuus alkaa voimistua, onko tietoisuus ihmisessä luovaan energiaan sidottuna?, se selittäisi rajutkin ufokokemukset "hypnoottisessa" tilassa. Esim. ufosieppaukset.

Miksi jotku kokee hurjia hypnoottisia telepaattisia ufo yhteyksiä ja toiset ei, selitys löytyy Gurdjieffia tulkinneilta kirjailijoilta, jotka olivat hänen oppilaitaan 1900-luvun alussa. Yleensä ihmiset on edelleen 1-3 tason koneihmisiä, heillä ei ole luovaa kykyä arvioida jatkuvasti eri tilanteita, vaan toimivat konemaisesti kaikissa tilanteissa, ennaltaarvattavasti tilanteen mukaan, mutta myös täysin johdatettavissa sekä sattumanvaraisesti valinnoissa, heillä on kuitenkin osalla oma kyky nousta ajoittain 4 tasolle, tai jokin ulkopuolinen tekijä, jopa korkeampi äly laukaisee tuon nousun ja koetaan luovasta energiasta virtaava kokemus, yhteys. Ufonäkijät ovat osan ajastaan 4 tasolla, toiset enempi ja osa vain kerran, näillä ihmisillä on mahdolisuus kehittyä 5 tason ihmiseksi joka elää luovuudesta ja samalla näkee kokonaiset yhteydet, käsittäen laajemman ymmärryksen pystyen arvioimaan tilanteet luovasti, jne.

Jos mietitään humanoideja jotka ilmenevät lähes varmasti vain telepaattisissa yhteyksissä jopa joukkohavainnoissa on näin, heistä ei ole mitään vedenpitävää materiallista varmuutta, kuten ufoista on, niin humanoidien alin mahdollinen taso on 5 ja korkein 7. Tason 1-3 ihminen ei ymmärrä ainakaan oikein 5 tason ihmistä, telepaattinen viesti muuttuu maria kokemukseksi jos kokia on uskonnollinen, jne.
Tämän takia kanavoijat kanavoivat etupäässä itseään, näkemystään, vihaa vääristynyttä kehitystä vastaan jolla on tietysti ohjaava ja kehittävä merkityskin.., jne, vaikka olisi jonkinlainen yhteys.
Binäärikoodi Benwatersin tapauksessa vaikuttaa hyvin maalliselta, vaikka onkin yleismaailmallinen, alemman kehityksen mukainen 1-3 matemaattinen tietokonekieli, se on vain oikein tulkittu jos aluksen äly on meidän tasolla 1-4, mutta kun eivät ole, vaan alimmillaankin 5 tasolla, koska noinkin laaja telepaattinen kommunikointi vaatii 5 tason älyn vähintään lähettäjäksi ja vastaanottaja nousee 4 tasolle kokien yhteyden ja jotka eivät koe mitään samassa tilanteessa pysyvät 1-3 tasolla esim kauempana tapauksesta tai myöhemmin paikalle tulleina.


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 27 Helmi 2016, 11:48 
Poissa
Erityisen ansioitunut vakiokeskustelija
Avatar

Liittynyt: 16 Marras 2008, 09:25
Viestit: 1462
"Nyt 35 vuotta myöhemmin 49-vuotias nimettömänä pysyttelevä entinen Yhdysvaltain laivaston upseeri väittää nähneensä huippusalaisia dokumentteja, jotka todistavat tapahtumien olleen aitoja, Mirror kertoo.
- En ole koskaan nähnyt UFO:a tai avaruusolentoa, sen sijaan olen nähnyt kymmeniä tuhansia dokumentteja, jotka varmistavat, että ne ovat käyneet Maassa ja ovat todellisia.
Lisäksi 60-vuotias korkean turvallisuusluokituksen upseeri oli kertonut hänelle tarkasti Rendleshamin tapauksesta ja että avaruusolennot liittyivät varmuudella asiaan.
Veteraani sanoo, että hän pystyy kertomaan asiasta nyt, koska hänen vaitiolovelvollisuutensa raukesi vuonna 2014. Rendleshamin tapausta pidetään Britannian Roswellina."

http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/to ... ve-7444822


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 27 Helmi 2016, 14:19 
Poissa

Liittynyt: 30 Joulu 2013, 14:54
Viestit: 326
Nimettömänä pysyttelevä entinen upseeri väittää tapauksen olleen todellinen. Tämä ei ikävä kyllä tuo tapaukselle mitään uutta tai mullistavaa. Näitä jotka väittävät nähneensä todisteita jostain suuremmasta, riittää kyllä joka päivälle. :( :)
Anteeksi oma negatiivinen suhtautuminen "paljastukseen", mutta olen nähnyt näitä aivan liikaa. Kukaan ei ole tuonut päivänvaloon mitään uutta. :)

_________________
http://ghost-official.com


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 27 Helmi 2016, 16:55 
Poissa
Erityisen ansioitunut vakiokeskustelija

Liittynyt: 17 Maalis 2009, 10:58
Viestit: 3401
Viimeinen katsomani ohjelma aiheesta oli erillainen, ettei siinä kerrottu kaikkia tärkeitä yksityiskohtia, enemmän yritettiin vakuuttaa materiaalisen havainnon suuntaan, eli katkenneita oksia sekä geigermittari näytti laskeutumispaikalta suurempia tuloksia, kuitenkin siinä tapahtui lisäksi ylemmän tunne ja älykeskuksen yhteyttäkin, tämä haluttiin salata, eli riippuu ohjelman tekijästä mitä hän painottaa, minkälaista kuvaa hän haluaa antaa tapauksesta ulos, sanoisinkin että monien tästä aiheesta olleiden ohjelmien perusteella monitasoinen yhteys, yhteyttä aistitasolla ja yliaistitasolla.


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 01 Maalis 2016, 15:04 
Poissa
Moderaattori

Liittynyt: 10 Tammi 2009, 14:51
Viestit: 2863
tää rendleshamikin on niin totaalinen sekasotku ja monenlaista asiantuntijaa ja totuuden kertojaa on ollut sotkemassa tota soppaa.Ei siitä ota mitään tolkkua.Varmaa lienee että jotain siellä tapahtui ja asiaa selviteltiin myös virallisestikin.

Minulle ei ole oikein ikinä selvinnyt,että saatiinko tuolla tapahtumahetkillä minkäänlaista valokuva tai elokuvamateriaalia ilmiöistä itsestään?Muistaakseni missään ei ole näkynyt mitään valokuvia rendleshamista.Luulisi,että armeijapoppoolla on tuohon aikaan ollut jonkunlaiset kameratarpeet joka varuskunnassa.

_________________
-pidetään homma siistinä.Jokainen perusteltu sana tekee maailmasta vähän paremman paikan.


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 02 Maalis 2016, 15:18 
Poissa
Vakiokeskustelija

Liittynyt: 15 Tammi 2009, 22:43
Viestit: 258
RaahenTiikeri kirjoitti:
tää rendleshamikin on niin totaalinen sekasotku ja monenlaista asiantuntijaa ja totuuden kertojaa on ollut sotkemassa tota soppaa.Ei siitä ota mitään tolkkua.Varmaa lienee että jotain siellä tapahtui ja asiaa selviteltiin myös virallisestikin.
.. ..


Nämä “kovat” UFO jutut poikivat ajansaatossa aina uutta, kuin ehtymätön lähde. Moni pysyy – ja moni pääsee julkuksi. Tehdään elokuvia, monia versioita, haastatteluja (siinä välissä tulee “uutta (??)” jotta mielenkiinto säilyy) ja rahhaaa, sitähän me kaikki tarvitaan.
Itse olen hämmästellyt kuinka pienestä informaatiosta tehdään useita kirjoja elokuvia.

Profilointi sana on muotia ja minäkin olen sortunut siihen. Vertailen niitä ufo juttuja ja yritän löytää niistä yhtäläisyyksiä , millaisia ja miten. Jos löytyy niin, ehkä on kysymys samasta asiasta. Toinen juttu, ufo tapaukset tietyllä ajan jaksolla, haarukka voi olla muutama kuukausi.
Uutiset ufoista ja niiden perusteella tehdyt jutut ja videot muuttuvat paljon. Esim. Video japanin / Alaska ufosta, kuskilla oli kädessä piirretty kuva näkemästään ufosta (enempi muistutti kumoon käännettyä pataa), se oli ihan erinäköinen kuin (NG) videossa näkyvä kaksi syvää lautasta vastakkain malli.

Ufo- jutut, uudet, niitä on vaan odotettava, ei ne tule meidän mielipiteen mukaan. Siinä sitten odotellessa märehditään vanhoja juttuja ja yritetään pitää “ufo fiilistä” päällä.
Se ihmisen ikä on lyhyt (ufo-jaksoissa) ja kiinnostus helposti lopahtaa ilman uusia juttuja.


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 13 Syys 2017, 22:38 
Poissa

Liittynyt: 03 Marras 2016, 21:40
Viestit: 149
Uusi selitys rendleshamin ufo tapauksesta.

http://www.express.co.uk/news/weird/852 ... Conference


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 14 Syys 2017, 07:44 
Poissa
Erityisen ansioitunut vakiokeskustelija

Liittynyt: 17 Maalis 2009, 10:58
Viestit: 3401
hinfo kirjoitti:
Uusi selitys rendleshamin ufo tapauksesta.

http://www.express.co.uk/news/weird/852 ... Conference


Hienoa että joku jaksaa vielä kehittää uusia teorioita ja mitä kauemmas aikaa valuu, niin sitä uskomattomampia teorioita ilmaantuu josta jätetään kaikki merkittävät ykityiskohdat pois, eli selitys on aivan liian materiaaliselta pohjalta mitä todistajat on kertoneet tv-dokumenteissa, sekä todistajia kuuntelematon jopa materiaaliselta osalta, lisäksi näkemys kannustaa skeptisyyteen, eli voi olla hyvinkin tarkoitushakuista ajatusten muokkaamista jotta kansa pysyy lampaina auktoriteeteille, ihmisten heräämistä elitti pelkää eniten, johtaako tämä kirjoittaja sylttytehtaalle vai onko joku vain näin näkemätön todisteiden valossa.

En ole pitkään aikaan pohtinut tapausta, mutta muutama asia mitkä kannattaa huomioida tapauksesta, "aluksessa" minkä kokivat oli hieroglyfisiä merkkejä, toinen siirtyi tapauksen yhteydessä eri paikkaan, eli kadotti muistia koska ei muistanut siirtymistä, mitä Gurdjieff on tästä sanonut, tällöin kokemus on ylempien henkisten keskusten kautta ja juuri sotilashenkilö (nukkuva) ei pysty niitä vastaanottamaan, eli muistetaan vain alku ja loppu lähikontaktista, Kellot jotka oli samassa ajassa, oli tapauksen jälkeen niin, että lähempänä olleen kello oli lähes pysähtynyt tapauksen ajaksi, aikaa kadonnut, eli jokin kenttä jossa aika kulkee eri nopeudella luo tuon yhteyden, 5 ulottuvuus, mutta se on henkinen, eli ei maan päältä tästä ajasta tuo ilmiö. "Aluksesta" tuli punainen kuin laasersäde maahan, kuumoduuli tuskin luo vastaavaa.
Puissa olevat jäljet kyllä puoltaa konkreettisuudellakin, mutta nämä hyvät lähihavainnot ovat monesti puolikonkreettisia Hall ilmiöitä.
Kaikki on yhtä telepatian tasolla, majakka voi sotkeutua kuvioon siksi, mutta selvä yhteys johonkin älykkääseen on myös olemassa. Alueellahan ei ole enään ydinaseita, ehkä älyn tehtävä on suoritettu, jokin syy poistaa ne sieltä vaikutten henkilöihin, kytkeytyen telepatian kautta koko henkilöstön älyyn, ufosieppausko mitä ei muisteta?

Kun elämme 4 ulottuvuudessa, pituus, leveys, kokeus ja aika, jos kohtaamme 5 ulottuvuuden tapauksen, se on tällöin ainakin osittain henkinen ja telepaattinen, voisimme kuvitella että koemme siitä vain osia, jos olemme hereillä, mihin Gurdjieffin opit tähtää, niin voisimme kokea tuosta tapauksen henkisyyden tasolta loput ja pystyisimme aivoissa yhdistämään jonkinlaisen kokonaiskuvan menettämättä muistia tapauksen välillä, tuskin täyttä jollemme olisi hyvin korkealla kehityksessä, tämä aika ei kyllä suo sitä monellekkaan yksilölle maan päällä olla tuon älyn tasolla.

Suurin osa ihmisistä on Gurdjieffin taulukon mukaan 3 tasolla eli unessa päivälläkin, aivojen rajoittamalla opitulla alueella, näin on sotilaskin opituin mielipitein, tapa vihollinen kyselemättä, miksi? ihmiset elää pääasiassa toiminnan automaattisella tasolla, eli unitilassa, jossa vastaanotetaan aistimus ja ajatusimpressioita, mutta heillä ei ole kosketusta omaan käyttäytymiseen.
4 taso on puoliherännyt, ihminen kykenee tarkkailemaan toimintojaan jo, mutta vain osan ajasta.
5 taso on herännyt joka kytkee yhteyksiä ylempien henkisten keskusten kautta aivoihin, kokien kaiken laajempana, nähden kokonaisuuksia ja nähden asioissa molemmat, useammat ja laajemmat puolet, pystyy vastaanottamaan ylitietoutta. Tasoja on vielä 6 ja 7, tämä vieras äly voi tulla näiltä tasoilta, ihminen kolmannelta tasolta ei pysty vastaanottamaan 6 tason älyä. jos ihminen on hyvin liikunnallinen hän on 2 tasolla eikä ymmärrä 5 tason ihmistä joita on jo paljon täällä, meillä on osa ihmisistä myös 1 tasolla. Suurin osa on nykyisin koulutuksen takia noussut 3 tasolle, mutta näin ei ollut vuosisata sitten.


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 14 Syys 2017, 10:35 
Poissa

Liittynyt: 03 Marras 2016, 21:40
Viestit: 149
Tämän tuoreen selityksen esittäjä on Russ(el) Callaghan, UFO Magazine lehden entinen toimittaja ja yksi www.ufodata.co.uk sivuston perustajista. Jotain asiantuntemusta hänelläkin lienee ufo asioihin.


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 14 Syys 2017, 12:43 
Poissa
Erityisen ansioitunut vakiokeskustelija

Liittynyt: 17 Maalis 2009, 10:58
Viestit: 3401
hinfo kirjoitti:
Tämän tuoreen selityksen esittäjä on Russ(el) Callaghan, UFO Magazine lehden entinen toimittaja ja yksi http://www.ufodata.co.uk sivuston perustajista. Jotain asiantuntemusta hänelläkin lienee ufo asioihin.


Tiedän toimittajat, liekkö hän skeptinen toimittaja, monet ovat, voi ufoja tutkia skeptikotkin, yleensä näin onkin, aloittava toimittaja on skeptinen ja osa kääntyy uskomaan niihin jossain muodossa, hän ilmiselvästi ei usko Brittien arvostetuimpaa ufohavaintoa, paras se toki ei ole, varmaan on tietoa hänellä, mutta tietoa voi käyttää myös skeptisyyteen, mutta näkemys on jokatapauksessa väärä, jos kuuntelee siminnäkijöitä, hän ei selvästi ole kuunnellut.
En ole ainoa joka ihmettelee kaverin vääristynyttä näkemystä. Aiemmin skeptikot väänsivät jutun niin, että tapaus johtui majakan valoista, jos kuunnellaan näkijöitä, niin tapaus on kaukana majakan valoista.


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 01 Joulu 2017, 22:47 
Poissa
Vakiokeskustelija

Liittynyt: 15 Tammi 2009, 22:43
Viestit: 258
Tässä on yksi kuvitettu kooste vanhoista jutuista (mainos?) Vanhoja staroja on paljon mukana.
Laatu on hyvä
https://youtu.be/oscOm6Gd2Fo


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 02 Joulu 2017, 10:42 
Poissa
Vakiokeskustelija

Liittynyt: 15 Tammi 2009, 22:43
Viestit: 258
Tuli mieleen noista ohjustukikohtien/yp.pommivarastojen yllä pörräävistä ufoista. Englannissa ja usassa, ottaen huomioon alueiden tärkeyden kutsuttiinko niissä ilmavoimat apuun, kun häirintäkin oli jatkunut pidempääkin? Jos asiaton/luvaton lentokone eksyisi noille alueille niin säpinää varmasti syntyisi? Noissa videoissa ei taidettu sitä tuoda esiin?

Näistä jutuista paljastuu tuo "tiedon aikaviive" kun tietoomme tulee yli 20v takaisia juttuja, mitä mahtaa tapahtua näinä päivinä, nehän paljastetaan vasta 20v kuluttua ? Silloin kun salassapitovelvollisuudet rapistuu ja kokijat ovat hyvin eläkkeellä ja ehtoopuolella.

Myös ohjusten laukaisusysteemien "kaatuminen" voisi johtua vain ufojen läheisyydestä niinkuin monessa tapauksessa kerrotaan ufojen lähestymisen sammuttaneen auton moottoreita. Ei mene "jakeluun", että nuo sammuneet moottorit sitten itsestään käynnistyvät tilanteen mentyä ohi. Se vaatisi käynnistysmoottorin erillistä aktivointia-> solenoidipiirin erillistä ohjausta, vanholla autoilla vaadittu virta solenoidille on iso. Enemmän epäilen auton käynnistyvän kuljettajan automaattirefleksistä - ajattelematta käynnistysprosessia ollenkaan näkemisensä huumassa.

jep jep. pimeetä on , kohta mennään valkeutta kohti talviseisauspäivän jälkeen, vielä hetken pimenee.

Eikö ole kumma kun väitetään että me kuljemme auringon ympäri 29km/s, vaikka todellisuudessa emme kulje. Näkyykö pölyvana ja kilometripylväät, mittaako matkamittari.
Voiko tyhjässä kulkea? :-\


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 02 Joulu 2017, 12:01 
Poissa
Erityisen ansioitunut vakiokeskustelija
Avatar

Liittynyt: 03 Syys 2006, 21:30
Viestit: 7597
Paikkakunta: Kolmas kivi auringosta
Itsellä loppui tuo mielenkiinto tuohon tapaukseen kun tosiaan päätyivät majakanvaloon, vaikkakin tuo valo oli väärässä suunnassa tapahtumien kulkuun nähden. Pitäkööt tunkkinsa, ei se ole minulta pois.

_________________
Green Sun - The first birth


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 02 Joulu 2017, 13:13 
Poissa
Vakiokeskustelija

Liittynyt: 15 Tammi 2009, 22:43
Viestit: 258
Andromeda kirjoitti:
Itsellä loppui tuo mielenkiinto tuohon tapaukseen kun tosiaan päätyivät majakanvaloon, vaikkakin tuo valo oli väärässä suunnassa tapahtumien kulkuun nähden. Pitäkööt tunkkinsa, ei se ole minulta pois.

Vielä voi pitää omat mielipiteet ja annetaan muiden pitää omansa, ei sekoiteta niitä.
On sekumma kun ei erota majakan valoa muusta, ei edes ylemmät pääliköt. Miten tälläisten käsiin voi antaa ydinaseet?

Kerran tuli kohdalle suomenojalla pilvisenä päivänä valoilmiö, pilven sisällä kulki valokohde aivan selvästi ja hävisi, siinä mietti mikä ihme se oli. No siinä katsellessa hetken kuluttua se teki saman lentoradan uudelleen, silloin piti käänellä päätä vastakkaiseen suuntaan , ei se suomenlinnan majakka ei juuri näkynyt mutta linjoilla oli, sieltä majakkavalo meni yli kohteiden pilven sisään.
Näky useamman kerran ja jaksotuskin oli se mitämajakalla piti olla. Olen tämän jutun muistaakseni kijoitellut tänne. Mutta muistutuksena, että pitää olla aika tollo jos sitä ei erota, kun minäkin sen erotin . :shock: heko heko

Katselin videon jossa (usa) kaveri esitteli nyt museona olevaa siiloa jossa ennen oli ydinkärjellä varustettu ohjusodottamassa laukaisua. Laukaisukeskuksessa hoidettiin kymmenien (useiden kilometrien päässä toisitaan olevien) ohjusten laukaisu. Erikoista siinä oli se, että laukaisijoina oli nuoria yliopistossa käyviä (useammassa laukaisupaikoissa), tämä opas oli silloin siellä laukaisunappulan kahvassa 24v ja häneen päällikkönä nainen-hänen ikä ei selvinnyt. Ilmeisesti haluttiin organisaatio joka painaa nappia mitään miettimättä jos sellainen käsky olisi tullut.? Napin painalluksella kun olisi voinut tappaa kerralla miljoonia ihmisiä, minäkö MESTARI?


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 52 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com