Tiedote 12.12.2017: SUTin keskustelufoorumi suljetaan ja poistetaan 1.1.2018. Foorumin käyttö on viime vuosina hiipunut vähäiseksi keskustelun siirryttyä Facebookiin.
SUTin hallitus on todennut, että aika on ajanut vanhan keskustelufoorumin ohi. Suomen Ufotutkijat ry:n jäsenille suosittelemme jatkossa Facebook -ryhmää:
https://www.facebook.com/groups/21919348286/, jonne toivomme aktiivista keskustelua.Tänään on 12 Joulu 2017, 23:50

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 8 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 11 Loka 2017, 14:43 
Poissa

Liittynyt: 03 Marras 2016, 21:40
Viestit: 149
Joukko amerikkalaisia salaisissa ufo projekteissa työskennelleitä tai työskenteleviä ihmisiä on perustanut yrityksen jonka tarkoitus on tuoda salassa pidettyä ufo informaatiota ja teknologiaa koko maailman käyttöön.

The To The Stars Academy of Arts and Science (TTS/AAS) ... includes three synergistic divisions: Science, Areospace, and Entertainment. The Public Benefit Corporation is seeking to serve the public good through exploring “the outer edges of science and the understanding of phenomena,” and making all of it public.

...

According to a TTS /AAS statement, it’s team members who have been “operating under the shadows of top-secrecy for decades” believe that “there is sufficient credible evidence of UAP that proves exotic technologies exist that could revolutionize the human experience.” The Science divison will conduct the research, which will also include consciousness, engineering space-time, brain-computer interface, genomics, and creating a database of supranormal experiences. Aerospace will apply the science to create “next-generation energy and propulsion concepts for transportation and spaceflight that could forever change movement across land, water, air”, and Entertainment will offer “informative storytelling that provides insight into the journey and provokes curiosity in the profound yet unresolved mysteries of the world.”


https://www.huffingtonpost.com/entry/in ... 8cd8e0a5c7
https://dpo.tothestarsacademy.com/


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 11 Loka 2017, 15:39 
Poissa
Erityisen ansioitunut vakiokeskustelija
Avatar

Liittynyt: 03 Syys 2006, 21:30
Viestit: 7595
Paikkakunta: Kolmas kivi auringosta
Mikä on kerran ollut salainen projekti, tuppaa sitä olemaan jatkossakin. Ajatus on kieltämättä hieno jos tarkoituksena on tosiaan tuoda laitteita ja tekniikkaa myös laajemmin ihmiskunnan käyttöön. Kuitenkin aika monen "Pelle Pelottoman" kotiverstas on "yllättäen palanut" ja jokunen on myös kuollut epäilyttävissä olosuhteissa.

_________________
Green Sun - The first birth


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 12 Loka 2017, 21:01 
Poissa

Liittynyt: 03 Marras 2016, 21:40
Viestit: 149
A conspiracy theory is defined by four characteristics: (1) a group (2) acting in secret (3) to alter institutions, usurp power, hide truth, or gain utility (4) at the expense of the common good.

Se oli nettiviisautta se ja sitten hieman vastuuvapaata (melkein) salaliittospekulointia mistä tämän firman kanssa voisi olla kyse:
* Wilcock väittää että tahot usan merivoimissa ja ilmavoimissa aikovat paljastaa muukalaisten ja ufojen olemassaolon, kumpikin omasta näkökulmastaan käsin tosin. Kaikkea ei toki kerrottaisi ja totuutta muunneltaisiin tarkoituksella.
* Komento, aloite tai ainakin tuki ja lupa tämän firman toiminnalle on tullut Wilcockin mainitsemilta tahoilta. Firma on osa heidän muukalais/ufo julkistusprosessiaan ja sen työntekijät ovat siten varsin turvassa salaisten tahojen vastatoimilta.
* Firma saa julkistamansa teknologian suoraan mainituilta tahoilta, ja ne tahot päättävät mitä luovutetaan julkiseen käyttöön ja mitä ei. Julkistettava teknologia on vanhentunutta siihen nähden mitä näillä tahoilla on nykypäivänä käytössään. Sen julkistamista ei myöskään pidetä turvallisuusuhkana.
* Mahdollisia motiiveja salaisen ufo ja muukalaisteknologian julkistamiselle voisivat olla salailun jatkamisen hyödyttömyys, usan etu, teknologian synnyttämä vahva tieteellinen,teollinen ja taloudellinen buumi, ilmastonmuutoksen, saastumisen ja luonnontuhoutumisen torjunta, ihmisten valmistelu muukalaisten vierailuun tai false flag hyökkäykseen, ja muut mahdolliset syyt.
* Myös monilla muilla valtioilla on salaista ufoteknologiaa ja ne saattavatkin ryhtyä kilpailemaan tässä asiassa usan kanssa.


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 12 Loka 2017, 21:48 
Poissa
Erityisen ansioitunut vakiokeskustelija
Avatar

Liittynyt: 03 Syys 2006, 21:30
Viestit: 7595
Paikkakunta: Kolmas kivi auringosta
Onhan tästä kirjoitettu jo vuosien ajan. Dr. Greer on maininnut ettei armeija eikä hallitus sitä tulisi tekemään vaan heidän (Greer on maininnut jossain yhteydessä n.800 todistajainlausuntoa)täytyy se tehdä.

_________________
Green Sun - The first birth


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 13 Loka 2017, 06:13 
Poissa
Erityisen ansioitunut vakiokeskustelija

Liittynyt: 17 Maalis 2009, 10:58
Viestit: 3400
Tuossa vilahti sana Aerospace, eli Bigelowin firma. Hotelliketjuilla rikastunut monimiljoonikko.

Selvisi myös Jesse Venturan ohjelmasta Bigelowin perustaneen 1995 NDIS tutkimusorganisaation tutkimaan ufoja sekä paranormaaleja ilmiöitä tieteellisesti, mittalaitein ja hyvin asiantuntijoin. Pääkohde oli Skinwalker ranch Utahissa missä todellakin tapahtuu, maailman aktiivisin paranormaali paikka. Tiedot tutkimuksista pidettin kuitenkin salaisina, NDIS lakkautettiin 2004. Idea oli hyvä mutta tulokset jotka varmasti olivat merkittäviä, valuivat ilmeisesti nasalle tai jollekin muulle sotilaalliselle organisaatiolle usassa ja tietysti jäivät myös Bigelowin firmoille, nykyiselle aerospacelle, tähän löytyy todiste siitä, koska ennen ufoilmoitukset menivät usan ilmavoimille, mutta nyt ne siirretään sieltä suoraan kertomatta kokijalle, ne siirretään Bigelowin yksityisen firman käyttöön joka selvästi tekee yhteistyötä armeijan kanssa myös tietysti toisinkinpäin, tutkivat jos ilmiöistä saatavaa tietoa voi käyttää esim armeijan hyödyksi, tätä ei tietenkään sanota.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Bigelow_Aerospace
https://translate.google.fi/translate?h ... rev=search

Bigelow rahoittaa suuresti MUFON-tutkijoiden ponnisteluja, jotta he voivat reagoida nopeasti UFO-tapahtumissa. Bigelow Aerospace Advanced Space Studiesin (BAASS) ja MUFONin välinen sopimus luo "Star Team Impact Project" -projektin (SIP), Tutkimukset rajoittuvat tapauksiin, joissa UFO: n fyysisiä vaikutuksia raportoidaan tai jossa "elävät olennot" ovat väitetysti nähtävissä tai missä "todellisuuden muutosta" sanotaan tapahtuneen. Lisäksi Bigelow on parhaillaan hankkimassa jopa viisikymmentä tutkijaa, näin 2009, joiden odotetaan olevan paikan päällä 24 tunnin kuluessa merkittävistä UFO-tapahtumista, suorittamaan huipputason tutkimuksia siitä, mitä artefakteja tai tietoja SIP: n tutkijat voi saada.

Kuulostaa hyvältä, mutta todellisuudessa Bigelow on erottanut MUFONilta useita tutkijoita jotka ei hyväksyneet tietojen hyväksikäyttöä Bigelowin firmassa joka on yhteydessä puolustusvoimiin.
Tietojen pitäisi olla enempi yleiseen tutkimuskäyttöön ufoista, paranormaaleista, nythän ne näyttää jäävän yksityisen firman salaiseksi tiedoksi, eli aerospacen myötä salailu on vain pahentunut.

Tarkoitus Bigelowilla on valmistaa ufoja saadun tiedon avulla, kaikki paranormaali/ufo tieto on myös käytettävissä puolustusvoimien hyödyksi.

Aerospace on vain tavallaan peitefirma puolustusvoimien ja nasan hyödyksi.

Epäilen edellisen pohjalta ettei mitään tärkeitä tietoja tulla antamaan yleiseen hyötykäyttöön, vaan ne menee sotilaalliseen sekä vallan pönkittämiseen. Tämän voi heti tarkistaa kysymällä Bigelowilta antaako hän kaikki saamansa tiedot Skinwalker ranchilta yleiseen käyttöön, no ei anna, Jesse Ventura kysyi jo sitä.

Miten sitten nämä entiset työntekijät antavat tietoa, esim. Bigelowin omistaman Skinwalker ranchin tutkijoiden tiedot, he syyllistyvät salassapitorikokseen jos jakavat tietoa, varmasti myös Area 54 työskennelleet entiset tiedemiehet syyllityisivät myös salassapitorikoksiin.
Jos he liittyvät Aerospaceen, niin juttu on todennäköisesti huijausta tai puolitotuuksia.

Parempaa aikaa kohtiko? https://www.youtube.com/watch?v=xE_dA479MCs


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 13 Loka 2017, 21:14 
Poissa
Erityisen ansioitunut vakiokeskustelija
Avatar

Liittynyt: 03 Syys 2006, 21:30
Viestit: 7595
Paikkakunta: Kolmas kivi auringosta
Disinfoa saa levittää, se on jopa suotavaa noissa piireissä. Muistuu mieleen tuo Phil Schneiderin tapaus. Phil piti luentoja ja kertoi mitä oli nähnyt työssään. Hänet löydettiin omasta kodistaan kuristettuna.

_________________
Green Sun - The first birth


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 24 Loka 2017, 12:48 
Poissa

Liittynyt: 03 Marras 2016, 21:40
Viestit: 149
Kohtuullisen tunnettu radiokanava käsitteli äskettäin tämän yrityshankkeen merkitystä. Samassa lähetyksessä aiheina myös ufotapaus vuodelta 2004 ja elokuva implantin poistosta. Sopivalla haulla ko ohjelmasisältö saattaa löytyä youtubesta.

https://www.coasttocoastam.com/show/2017/10/22


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 25 Loka 2017, 18:13 
Poissa
Erityisen ansioitunut vakiokeskustelija
Avatar

Liittynyt: 03 Syys 2006, 21:30
Viestit: 7595
Paikkakunta: Kolmas kivi auringosta
Katsoin vain ekat 5 min. videota. Hra Knapp oli juontamassa Sightings ohjelmaa jo about 30-vuotta sitten, samoin Linda Moulton-Howe josta en tiedä onko tuossa ko.videossa mutta on tuonut ufoaihetta esille vähintään saman ajan. Näillä tyypeillä on tietoa ehtinyt kertyä ja varmaan tuntevat paljon alan väkeä.

_________________
Green Sun - The first birth


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 8 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com